ANNY LED ONE STEP…. READY!

img_9172

Heee!

 

Vandaag test ik een gellak voor jullie!

 

Na een gellak manicure te hebben gehad bij Beautybase….  (En het feit dat ik geen geduld heb voor gewone nagellak), besloot ik om naar de Douglas te gaan en daar een gellak te kopen.

 

Benieuwd welke ik kocht en wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

Een medewerkster van de Douglas liet mij de nieuwe lijn van ANNY zien. Dit is een lijn met gellak waar je alléén de desbetreffende nagellak voor nodig hebt. Geen base coat én ook geen topcoat (hoe chill is dat!!). Wel een led lamp natuurlijk.

 

Dit vond ik wel interessant om uit te proberen, aangezien ik zelf niet zo goed ben met gewone nagellak (Lees: geen geduld). Ik koos voor de zwarte kleur, omdat ik over het algemeen veel zwart draag.

 

Eenmaal thuis, ging ik het meteen uitproberen!

 

img_8883

Begin met je nagels vijlen en bufferen. Ik gebruik een nagelvijl die ik ooit bij de Kruidvat gekocht heb.

 

img_8886

Vervolgens is het de bedoeling om je nagels helemaal vetvrij te maken. Dit, omdat je zo het beste resultaat krijgt en je gellak het langst blijft zitten. Het product wat ik hiervoor gebruikte was een potje met pure aceton (te koop bij Kruidvat).

 

img_8895

img_8896Vervolgens ga je je nagels lakken met de gellak. Op de gebruikaanwijzing staat dat je je nagels maar 30 seconden onder de lamp hoeft te houden. Echter ervaarde ik zelf dat een minuutje het mooiste resultaat geeft. ANNY verkoopt zelf ook een led lamp (€49,95), maar ik heb deze van Essence gebruikt.

img_8902

In totaal heb ik 3 laagjes gebruikt voor het perfecte eindresultaat. Opzich zouden twee laagjes ook al prima zijn, maar hoe meer laagjes, hoe dikker de laag gellak op je nagel wordt, dus ik ging voor drie.

Na elke minuut onder de lamp, heb je een soort ‘vetlaagje’ wat op je nagel zit. Dit haal je weg met de speciale cleanser van ANNY PREP ‘N CLEAN ( €9,95). Deze had ik niet in huis, dus gebruikte ik de pure aceton. Dit werkte voor mij ook prima.

 

img_8910

 

De gellak bleef bij mij tot 1,5 week zitten!

 

img_9221

(Tas: Pauls Boutique, Julia Bag)

 

Al met al een super fijne en snelle manier om je nagels te lakken!

Alle producten van ANNY zijn te koop op http://www.douglas.nl of in de filialen. Voor een gellak betaal je €14,95.

 

Gebruiken jullie gellak? Of toch liever gewone nagellak? Let me know in the comments!!

 

 

XO

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *