CAPTAIN TAN | ST. MORIZ ZELFBRUINER

img_8926

Heee!

 

 
Ik heb speciaal voor jullie zelfbruiner getest! Benieuwd?
Lees dan snel verder!

 


Van de webshop Captain Tan kreeg ik een heel mooi pakketje met producten van St. Moriz. De APF lijn van St. Moriz, om precies te zijn. Dit is een iets chiquere lijn.

Ik kreeg een exfoliating skin primer, moisturising tan enhancer, tanning mouse + tanning mitt en velvet finish tanning gel.

 

Je begint met scrubben. Dit doe je met de exfoliating skin primer. Ruwe plekjes (ellebogen, kieën etc.) kun je insmeren met de moisturising tan enhancer. Dit laat je even intrekken. Vervolgens ga je de instant tan met guide color aanbrengen. Deze is in eerste instantie donkerder dan de bedoeling is. Dit is omdat je zo goed kan zien waar je de zelfbruiner aan hebt gebracht en waar je hem nog moet aanbrengen. Deze ‘guide color’ laat je 6 tot 8 uur zitten. Daarna was je deze eraf en zie je de ‘echte’ kleur.

Deze kleur blijft 3 tot 7 dagen zitten. Het is ook mogelijk om de zelfbruiner vaker achter elkaar te gebruiken voor een donkerder resultaat.

Smeer je gebruinde benen, armen of buik (of allemaal natuurlijk;)) dagelijks in met de velvet finish tanning gel voor het mooiste resultaat!

img_8826

 

Nu zijn jullie natuurlijk ook benieuwd hoe het er bij mij uitziet!

 

Foto voor:

img_3066

Zoals je ziet zijn mijn benen op deze foto nog redelijk bruin door de vakantie. Wel zie je wat aderen en krasjes op mijn benen.

 

Foto na:

fullsizerender-7

Je ziet dat het een mooie, egale kleur geeft. Ook bedekt het de aderen en krasjes die je eerder wel zag!

 

Processed with VSCO with a6 preset

Deze foto maakte ik na 3 dagen (over deze foto is overigens wel een filter gebruikt in verband met mijn Instagram). In het echt zagen mijn benen er bruin en verzorgd uit, alsof ik net op vakantie was geweest!

 

img_3086

De foto hierboven

maakte ik na 10 dagen. Ik heb tijdens deze 10 dagen wel regelmatig de velvet finish tanning gel gebruikt. Naar mijn mening ziet het er nog erg goed uit!

 

Ook heb ik in de afgelopen dagen iets ontdekt waar ik geen rekening mee had gehouden.

De velvet finish tanning gel moet dus 4 tot 6 uur intrekken en mag in die tijd niet in contact komen met water. Hier had ik dus even geen rekening mee gehouden. Vervolgens smeerde ik ’s morgens, voordat ik naar school ging, de tanning gel op. Die dag was het té lekker weer (lees: GEEN school weer). Gevolg: Zweet. Waardoor ik vlekken op mijn arm kreeg:

fullsizerender-6

Tipje: Houdt hier dus even rekening mee!

 

Al met al ben ik erg te spreken over de producten van St. Moriz. Ook de webshop Captain Tan is een erg fijne webshop! Gespecialiseerd in producten die jou een lekker zonnig tintje geven. Kom je er zelf even niet meer uit welke kleur je nodig hebt? Geen probleem! Op de site heb je een handig kopje ‘keuzehulp’. Vul hier in waar jij naar op zoek bent en zo vind je de perfecte zelfbruiner voor jouw lichaam en/of gezicht!

Ik ben erg tevreden over de producten die ik heb mogen testen. Wat ik ook een pluspuntje vind, is de geur van de lijn. Deze ruikt heeerlijk naar vakantie! I love it!

 

 

 

 

Is Captain Tan een aanrader?: JA!

Zijn de producten van St. Moriz APF een aanrader?: JA!

 

 

Hieronder de video van de unboxing:

 

Wie van jullie gebruikt zelfbruiner? Let me know in the comments!

 

 

 

XO

 

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *