Case Company: CITYMARBLE

 

Hi! 

 

Ik ben weer terug van weggeweest! Vandaag heb ik iets leuks voor jullie. 

De meeste van jullie kennen de webshop CaseCompany vast wel! Super leuke webshop waar alle mogelijke designs op telefoonhoesjes en laptop sleeves te drukken zijn. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit talloze designs die zij al voor jou hebben geselecteerd!

Nu heeft CaseCompany iets nieuws, genaamd “CityMarble”.

Wat is CityMarble precies?

 
CityMarble™ is een nieuwe en originele manier om je eigen smartphone hoesje te ontwerpen. Aan de hand van een plattegrond, zoals bij Google maps, kan je een eigen patroon creëren dat je op een case kan laten printen.
Super leuk dus! Heb jij een favoriete stad of juist erg leuke herinneringen aan een vakantie? Dan kan je deze stad dus op je telefoonhoesje laten drukken!
Zoals je hierbeneden ziet kan je je eigen stad kiezen.
Daarnaast kun je ook makkelijk switchen tussen verschillende designs en zelfs emoji’s toevoegen is mogelijk!
Ik heb zelf gekozen van Surfers Paradise, in Australie. Ik zou willen dat ik er een super mooi en geweldig verhaal bij zou hebben maar helaas.. Het is overigens wel een plek die ik nog ooit in mijn leven wil bezoeken!
Wat betreft de kleuren heb ik het simpel gehouden. Gewoon zwart/wit.
Hieronder nogmaals mijn eigen ontworpen hoesje:

De hoesjes zijn vanaf deze week te ontwerpen op https://casecompany.amsterdam/citymarble/
Wat vinden jullie van deze hoesjes?
Let me know in the comments!
XO 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *