Designer Wood Watch from JORD

img_0522

Hi there! 

 

Horloges die gemaakt zijn van hout? JA!

Onlangs kreeg ik dit mooie horloge van JORD Wood Watches binnen.

Benieuwd wat ik er van vind en hoe die staat? Lees dan snel verder!

 

Toen ik de Wood Watches van JORD zag was ik meteen verliefd. Ik heb alleen maar horloges van staal of leer en eentje van hout ontbrak nog in mijn collectie.

 

– Op de meeste foto’s zal je zien dat mijn vriend het horloge draagt, omdat hij mij iets te groot was en nog vermaakt moest worden – 

.

img_0540

img_0612

.

Het horloge waarvoor ik heb gekozen is de: Frankie Series – Dark Sandalwood & EmeraldDit is een unisex horloge en dus draagbaar voor zowel mannen als vrouwen.

.

Zoals ik al zei, draag ik normaal nooit van dit soort horloges. Mijn horloges zijn normaal tijdloos en minimalistisch. Dit horloge is kleurrijk en anders dan anderen. Dit is ook de reden waarom ik het horloge erg tof vind!

.

Ik vind dat het horloge een mooie kleur sandelhout heeft. Donker, maar wel nog zichtbaar dat het van hout gemaakt is. Daarbij koos ik voor een groene wijzerplaat. Ik vind de kleur van het hout en de kleur van de wijzerplaat erg mooi bij elkaar passen en de gouden details maken het horloge helemaal af.

.

Zoals je ziet hebben ze ook de naam ‘JORD’ op de zijkant gedrukt. Dit vind ik mooi en geeft naar mijn mening een luxe uitstraling.

.

img_0552

img_0541

.

Wat ik ook mooi vind aan de horloges van JORD, is dat ze er op de site bij vermelden waar het hout van je horloge vandaan komt. Zo is mijn horloge gemaakt van sandelhout en komt dit uit Oost-Afrika, Mozambique om precies te zijn.

.

Als je via hun website je droom horloge hebt uitgezocht, kun je deze ook nog laten personaliseren! Je kan iets in het horloge laten graveren, maar ook de box waarin het horloge komt kan gegraveerd worden. Daarnaast kan je hem meteen op maat laten maken, super handig!

.

img_0595

Het horloge is erg mooi afgewerkt. Zoals je hierboven ziet, ontbreekt het ‘JORD’ logo niet op de sluiting.

.

De Wood Watches van JORD zijn uniek. Ze zijn van verschillende soorten hout gemaakt, waaronder: bamboe, esdoorn en sandelhout. Daarnaast wordt JORD gerund door kunstenaars en ontwerpers. Dit zie je naar mijn mening ook wel terug!

.

JORD verkoopt niet alleen unisex horloges, maar ook vrouwenhorloges én mannenhorloges. Voor iedereen wat wils dus!

..

.

Wat vinden jullie van de Wood Watches van JORD?

.

Let me know in the comments!

.

.

.

XO 

schermafbeelding-2016-11-06-om-20-56-09

.

.

.

.

.

.

– This post was sponsored by JORD Wood Watches – 


Wooden Wristwatch

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *