Details of the day: Quote Bangle

IMG_7547

Heee!

 

Gisteravond kreeg ik een pakketje binnen van My Jewellery.

Benieuwd wat ik kreeg? Lees dan snel verder!

Ik kreeg een erg mooi armbandje binnen. Ook wel de “Quote Bracelet” genoemd op de website.

Ik mocht kiezen uit drie kleuren; zilver, goud of rosé goud. Ook mocht ik kiezen uit drie tekstjes; love, passion en paradise. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een zilveren armband met de tekst “paradise”. Paradise, omdat dit me wel toepasselijk leek voor de zomer!

IMG_7573

Deze armband is gemaakt van staal, waardoor hij erg lang mooi blijft.

Ik koos voor zilver, omdat zo goed als al mijn sieraden zilver zijn en ik zo alles met elkaar kan combineren. De armband is simpel, maar daardoor past hij eigenlijk overal bij. Of je nou een chique jurkje aan doet of een stoere boyfriend jeans met een wijd shirt…

Ook langs een horloge staat hij erg mooi. Gisteravond combineerde ik deze armband met mijn horloge van Cluse en een witte blouse.

 

IMG_7585-001

 

Ben jij benieuwd welke geweldige items My Jewellery nog  meer verkoopt? Ga dan snel naar hun site: www.my-jewellery.com !

 

Welk item vind jij het mooist van My Jewellery?

Laat het me weten in de comments!

 

XO

 

admin

3 Comments

  1. Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and
    tell you I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you
    suggest any other blogs/websites/forums that deal with the same subjects?
    Thank you so much!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *