Details of the day: With words bracelet

IMG_7251-001

Heeee!

 

Gisteren kreeg ik een pakketje binnen van de webshop Clipzz!

Ik heb gekozen voor het armbandje genaamd: “Armband- with words”. Deze trok meteen mijn aandacht en de tekst, het lettertype en het symbooltje kan je zelf kiezen! Je kan hem dus customizen tot je eigen ‘unieke’ armband!

IMG_7265-001

 

Ik heb gekozen voor het woord ‘speranza’ met een palmboom symbooltje. Speranza, omdat ik dit een mooi woord vind en het hoop betekent in het Italiaans. Waarom in het Italiaans? Ik hou van Italië. Het land, het eten, de gezelligheid, alles. Ik vind het mooi dat je niet meteen weet wat er staat of weet wat het betekent. Ik heb gekozen voor het palmboom symbooltje, omdat het mij aan de zomer en goede tijden laat denken. Dit is voor mij een echt zomer armbandje dus! Deze zal ik nog vaak gaan dragen.

 

IMG_7255-001

Hier even een close-up foto van het armbandje. Het tekst plaatje is gemaakt van een goede kwaliteit aluminium. De andere onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig RVS waardoor je heel lang plezier van de armband blijft houden! De armband wordt speciaal op jouw polsmaat gemaakt, dus hij past iedereen!

Deze armband past eigenlijk overal bij. Zoals ik net al zei, heeft deze armband voor mij een ‘zomer’ betekenis. Deze zul je dus ook nog vaker terug gaan zien in outfit posts in de toekomst!

 

De armband kost €16,95 en verzending is gratis binnen Nederland & België. Geen extra kosten dus:)!

 

Neem een kijkje op hun site en wie weet vind jij wel jou unieke sieraad!!

 

Clipzz

 

 

XO

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *