Esmee Linden Social Media

Ik vond social media altijd al erg interessant. Hoe krijg je een groot bereik en waar komt het door als het niet lukt? Deze vragen stelde ik mezelf ook altijd. Nu ga ik op Instagram ondertussen best wel goed en heb ik mijn kennis vergroot door me te verdiepen in niet alleen Instgram, maar ook andere platformen. Daarom wil ik mijn kennis van social media delen met anderen!

Veel bedrijven hebben geen idee hoe belangrijk social media tegenwoordig is. Het is een nieuwe vorm van naamsbekendheid creƫren en reclame maken. Ook zijn er bedrijven die wel weten dat het belangrijk is, maar geen idee hebben hoe ze het het beste aan kunnen pakken. Deze bedrijven help ik. Dit kan op twee manieren, namelijk door middel van het geven van trainingen, maar ook door de social media volledig aan mij over te laten.