Grey Hair: Routine

IMG_6528

Heee!

 

Vandaag heb ik weer een blogpost voor jullie. Deze keer niet over kleding, maar over haar! Grijs haar om precies te zijn!

 

Grijs haar is tegenwoordig helemaal hot. Dus kon ik het niet laten om ook mee te doen aan deze trend.

Ik heb om precies te zijn een half jaar grijs haar gehad. Daarna ben ik drie maanden blond geweest. Ik vind het er erg vet uitzien en daarom heb ik besloten dat ik mijn haar weer opnieuw grijs ga verven.

Ik wil jullie graag laten zien welke producten ik gebruik om de grijze kleur optimaal te behouden!

De shampoo en conditioner die ik op dit moment gebruik zijn van Pro Volke, de serie Touch of Silver:

IMG_6552IMG_6547

 

Hieronder ook even een foto van de ingrediënten:

IMG_6556

Dit is een intensieve shampoo die je eigenlijk het beste maar één keer in de week kan gebruiken, voor andere dagen gebruik ik de zilvershampoo van Kruidvat (eigen merk). Ik was mijn haar overigens niet elke dag.

De conditioner vind ik erg fijn, omdat je eigenlijk nooit conditioner met een paarse kleur ziet. Deze heeft dat wel en ruikt ook nog eens lekker!

Naast shampoo en conditioner, gebruik ik eens in de zoveel tijd ook een zilvermasker voor mijn haar. Het zilvermasker wat ik gebruik is van Guhl.

 

Voordat ik mijn haar grijs verfde, heb ik het een keer met een permanente verf van Keune geverfd. Om het ietsje op te lichten en het haar iets meer asblond te maken.


IMG_7511-001IMG_7507

 

Na de permanente verf, ben ik mijn haar gaan verven met een spoeling van Reflexx. Waarom een spoeling? Grijze permanente verf pakt niet goed. Een spoeling geeft het perfecte grijze resultaat.

IMG_7509IMG_7510-001

 

Het nadeel van de grijze spoeling is dat het na ongeveer 6 wasbeurten weer vervaagd. Dus wil ik het écht perfect grijs houden, dan moet ik het om de twee weken verven.

Weet dus wel waar je aan begint! Het kost veel geld en tijd, maar het is zeker de moeite waard!! Ik vind het erg mooi staan bij de meeste mensen!

Zo zag de grijze kleur bij mij eruit:

 

In welke kleur zou jij je haar wel eens willen verven?

 

XO

 

 

 

admin

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *