In love with est1842!

IMG_7844

Heee!

 

Afgelopen week kreeg ik een pakketje binnen. Deze keer van est1842!

Wil jij weten welke schoenen in kreeg? Lees dan snel verder!

Ik kan wel zeggen dat ik erg veel van schoenen hou! Heel erg veel..  Dus dat ik een nieuw paar mooie schoenen aan de collectie toe mag voegen vind ik helemaal super!

Est1842 is een super vet merk met allemaal hippe schoenen. Je kan kiezen uit ontzettend veel leuke kleurtjes en printjes!

Ik kreeg zelf een van de nieuwste schoenen binnen, namelijk de ‘Disco Pony’s.

IMG_7858

 

Deze schoenen zijn voorzien van paardenhaar met disco kleurtjes. De felle kleurtjes trokken mij wel, aangezien mijn outfits altijd best wel basic zijn. Deze schoenen maken je outfit helemaal af!

Ik kreeg maat 39 binnen en deze passen mij perfect.

IMG_7856 IMG_7861 IMG_7863

Ik vind dit erg vette en unieke schoenen. Het zwarte ponyhaar, gecombineerd met de felle kleurtjes.. Dat is wat deze schoen onderscheid van andere schoenen!  Ook lopen deze ‘Disco Pony’s’ heeerlijk! Ik denk dat je het model van de schoen wel een beetje kan vergelijken met de Nike Roshe Run’s. Dit zijn ook lichtgewicht schoenen, waardoor je er de hele dag lekker op kan lopen. Dit zonder pijn te krijgen aan je voeten ofcourse!

Deze schoenen kosten €89,95 en zijn te koop op: www.est1842.com

Naast deze schoenen, verkopen ze nog meer super vette schoenen, dus het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op hun site!

 

Welke schoenen van Est1842 vind jij het vetst? Laat het weten in de comments!

 

XO

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *