L’oreal Colorista

 

Hi there! 

 

Het is even geleden, maar ik heb weer een nieuwe blogpost voor jullie!

Een tijdje geleden heeft L’oreal Paris een nieuwe lijn uitgebracht, namelijk: Colorista.

Dit zijn 3 soorten verf met een kleurtje. Je kan kiezen uit een spuitbus die je op je haar aan brengt. Deze blijft een dag zitten. Vind je dat niet genoeg en wil je meer? Er is ook een uitwasbare verf die (afhankelijk van de kleur verf én van je haarkleur) 2 tot 5 wasbeurten blijft zitten. Last but not least is er nog een permanente verf.

 

Wil jij weten waar ik voor ging? Lees dan snel verder!

 

Persoonlijk vond ik de spuitbus geen fijne optie, omdat je haar hier een beetje droog van wordt en het af kan geven op je kleren. Daarom koos ik voor de uitwasbare verf.

 

 

Ik koos voor de kleur Light Pink. Ik koos voor deze kleur, omdat ik die wel mooi bij mijn asblonde/zilvergrijze haar vond passen.

 

Wat ik heel leuk vind, zijn de verpakkingen. Op elke verpakking staat een bekende influencer. Op die van mij staat Sahara Ray. Dit vind ik slim gedaan. Als je op YouTube L’oreal Colorista opzoekt zie je de influencers die op de verpakking staan hun haar er ook zelf mee verven. Deze influencers hebben veel “invloed” (zoals de naam al zegt) op hun volgers en fans. Als iemand die Sahara Ray als inpiratiebron ziet, haar met dit roze kapsel ziet én het ook nog eens makkelijk zelf kan doen, zal deze sneller actie ondernemen en het eigen haar ook in zo een kleur verven.

 

 

Dit is de achterkant van de verpakking. Zoals je bovenaan ziet staan, pakt deze kleur alleen op blond haar.

Als je naar de afbeeldingen kijkt, zie je 3 opties. Ik ging zelf voor balayage. Ik had natuurlijk géén idee hoe ik dat moest doen, maar na 546 YouTube filmpjes te hebben gekeken geloofde ik in mezelf!

 

 

Dit zijn de drie dingen die in het doosje zitten. Een gebruiksaanwijzing, handschoentjes en de verf zelf.

 

Het leek mij een leuk idee om het hele proces te filmen. So I did!

Hieronder de video:

 

 

 

Je ziet het op het eind van het filmpje natuurlijk ook al een beetje, maar dit was het uiteindelijk resultaat. Deze foto is meteen na het openemen van het filmpje gemaakt (sorry voor de slechte kwaliteit, het is een Snapchat foto):

 

 

De volgende foto was na twee wasbeurten! De Copper Brush is van The Insiders (top ding!)

 

 

En de laatste foto is na 8 dagen en ongeveer 4 wasbeurten:

 

 

 

Wat vinden jullie van de kleur? En zou je zelf ook je haar in een kleurtje verven?

 

 

Let me know in the comments!

 

 

XO 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *