MayBeauty: The Incredible Face Mask + Kortingscode!!

img_9919

 

Hiii! 

 

Vandaag willen ik jullie graag kennis laten maken met dit masker van MayBeauty!

 

Dit masker zou mee-eters, dode huid, onzuiverheden en een vette huid moeten verwijderen/verminderen. Hier was ik dus wel benieuwd naar en daarom ging ik het voor jullie testen!

 

 

Op de achterkant van de verpakking staat: “The mask penetrates the skin and removes impurities and dead skin cells that get stuck in your pores, leaving a cleaner smoother and a more beautiful looking skin.”

Het is de bedoeling dat je het masker aanbrengt op een schoon, droog gezicht (zonder makeup dus)! Zorg dat je de wenkbrauwen vermijdt, want het masker kan gezichtshaar verwijderen. Hierna laat je het masker 30-45 minuten drogen en daarna kan je het masker ervan af trekken. De restjes die op je gezicht blijven zitten, kan je eraf wassen met warm water.

 

Let’s start!

 

img_5230

 

Dit is mijn ‘before’ foto. Ik heb van te voren natuurlijk mijn gezicht schoon gemaakt en mijn makeup eraf gehaald. Wanneer ik maskers aanbreng, houd ik altijd een paar seconden een washandje met heet water tegen mijn gezicht. Hier gaan de poriën van open staan.

 

img_9929

 

Als je de verpakking opent, zie je dat er een zwarte vloeibare substantie in zit. Deze ga je aanbrengen op je gezicht. Ook handig: er wordt een kwast bijgeleverd zodat je het masker makkelijk aan kan brengen.

 

img_5231

 

Hier breng ik het masker aan. Ik merk dat het een stroperige substantie is en dat je echt wel een redelijk dikke laag aan moet brengen. De kwast is trouwens wel erg handig!! (Op deze foto zie je overigens de bultjes op de zijkant van mijn kin waar ik het later in deze blogpost nog over heb).

 

img_5232

 

Hier heb ik het masker aangebracht. Na een aantal minuten begint het masker al een beetje te trekken. Geen irritant gevoel, maar wel grappig. Alsof mijn gezicht strak staat van de botox en ik niet eens meer normaal kan lachen. Het masker laat ik er vervolgens, zoals aangegeven staat, 30-45 minuten op zitten. Nouja.. 45 minuten, want na 30 minuten was nog niet alles helemaal opgedroogd. Vooral mijn T-zone was nog niet helemaal droog, dit kwam waarschijnlijk doordat ik daar de dikste laag aan had gebracht.

 

img_5236

 

Na 45 minuten ga ik het masker eraf halen. Hierbij merkte ik ook meteen dat het pijn deed om het masker eraf te halen aan beide kanten bij de kaken. Verder voelt het alsof ik een grote pleister van mijn gezicht haal. Niet super pijnlijk gelukkig.

Je ziet dat er aan de zijkanten wat restjes blijven zitten. Dit is geen ramp, want deze kan je wegspoelen met warm water.

 

img_5240

img_5239

 

Hier zie je mijn ‘after’ foto’s. Je ziet dat mijn huid toch wel een beetje rood en geïrriteerd is bij mijn kaken. Hier heb ik bij dit masker meer last van dan bij andere maskers die ik gebruik, maar dit heeft er natuurlijk ook mee te maken dat dit een ‘peel off’ masker is.

 

img_5248

 

O MIJN GOD! Mijn huid voelt écht meeega zacht! De poriën op mijn neus zijn kleiner geworden, maar ik kan niet zeggen dat de mee-eters helemaal weg zijn.

Deze blogpost typ ik nu drie dagen nadat ik het masker meerdere malen heb geprobeerd en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met het resultaat. Mijn gezicht is zó ontzettend zacht! En de bultjes die ik meestal aan de zijkanten van mijn kin heb zijn ook verminderd!

 

Omdat ik jullie ook blij wil maken met zo een heerlijk masker van Maybeauty heb ik speciaal voor jullie een kortingscode geregeld.

 

KORTINGSCODE!!:

Ga naar http://www.maybeauty.nl/esmeelinden of vul bij het afrekenen de kortingscode ‘esmeelinden’ in!!! 

 

Voor de mensen die het leuk vinden heb ik ook nog een foto gemaakt van het masker toen ik hem van mijn gezicht verwijderd had. LET OP: kan vies zijn!

img_9987

 

Hier zie je dus ook dat het masker zeker de dode huidcellen en mee-eters mee heeft genomen!

 

 

 

Heb jij het masker al geprobeerd? Zo ja, wat vond jij er van?

 

 

 

XO, 

schermafbeelding-2016-11-06-om-20-56-09

 

 

 

 

 

– in samenwerking met MayBeauty – 

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *