My tattoo’s and piercings

Heehee!

 

Vandaag eens iets anders!

Ik wil jullie graag laten zien welke tattoo’s & piercings ik heb en welke ik nog wil!

Laten we als eerste beginnen met de piercings. Ik heb één piercing, namelijk een helix piercing. Hieronder een foto:

IMG_7537

Ik heb deze piercing laten zetten bij ‘Lady Luck’ in Weert.

 

Nu iets wat ik persoonlijk het leukst vind! Mijn tattoo’s! Ik heb er twee. Eentje op mijn enkel/hak en eentje op mijn pols.

De tattoo op mijn enkel/hak, was de eerste tattoo die ik liet zetten. Hieronder een foto:IMG_5353

Deze tattoo heb ik laten zetten bij ‘Tattoo Joey’ in Geldrop, toen ik met mijn vriend mee ging. Hij liet ook zijn eerste tattoo zetten en ik had even een yolo momentje. Uiteindelijk ben ik er wel heel erg blij mee. Deze tattoo heeft verder ook geen betekenis. Ik had er natuurlijk van tevoren wel over nagedacht wat voor iets ik zou nemen en voor mijn eerste tattoo wist ik twee dingen zeker: Een plek die ik kan verbergen en een niet al te grote tattoo. Daar heb ik me dus best wel goed aan gehouden:)! Waarom een golfje? I looooove de zee en ik vind het eindresultaat er erg cute uitzien!

 

Een half jaar later liet ik mijn tweede tattoo zetten, namelijk deze op mijn pols:

IMG_7532-001

Deze heb ik, net zo als mijn piercing, ook bij ‘Lady Luck’ in Weert laten zetten. Over deze tattoo heb ik echter wel wat langer nagedacht. Ik vond de tattoo van Wendy van Dijk altijd erg mooi en wilde zelf ook zo iets.. Maar wat zet je daar neer?! Zo een random tekst wilde ik niet, ik vond wel dat het iets van een betekenis moest hebben.

Op een dag was ik betekenissen van namen aan het opzoeken, geeeen idee hoe ik daarbij kwam, maar dat deed ik dus. Toen kwam ik erachter dat mijn naam ‘geliefde’ betekent. Dit vond ik erg mooi. Misschien was dat wel iets voor een tattoo… Ik kwam toch weer terug bij het Tibetaanse geschrift, omdat ik het erg mooi eruit vind zien. Op dat moment heb ik ook meteen contact gezocht met een Tibetaanse vertaler! Deze meneer heeft het woord netjes voor mij vertaald en zo wist ik ook dat ik het juiste op mijn arm ging laten tatoeëren.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat! Als je hem zo op de foto ziet, denk je misschien “huh maar hij is toch scheef getattoeërd?” Nee dat is niet zo. Er zijn bij het zetten van de tattoo allemaal strepen op mijn arm gezet om hem zo recht mogelijk te zetten. Op de foto heb ik mijn arm iets te veel gedraaid, waardoor het lijkt alsof hij scheef is getattoeërd.

Mensen met tattoo’s zeggen wel eens: Als je er eenmaal een hebt, wil je er meer. En dat klopt in mijn ogen wel. Het is best wel verslavend. Je krijgt steeds meer ideeën en ziet steeds meer tattoo’s die je mooi vindt.

Ook ik heb daar last van. Dit blijven niet mijn enige twee tattoo’s. Ik heb er nog een aantal die ik mooi vind en ooit wil laten zetten.

 

Hieronder zie je er een paar:

28A4999500000578-3080762-image-a-1_1431559110767

 

 

Als eerste deze tattoo. Ik vind deze zo mooi omdat hij eigenlijk heel simpel is gezet. Geen poes pas eromheen, gewoon een cirkel, golf en wat streepjes. Deze tattoo staat voor; zon, water en aarde.

Ik zou deze tattoo erg graag willen, maar ik heb geen idee op welke plek… Als iemand nog een vette plek weet, let me know!!

 

 

 

FullSizeRender (5)

 

 

 

 

Als tweede deze tattoo’s van blogger Yara Michels. Ik vind deze wel schattig. Ze zijn klein en makkelijk te verbergen. Er zit verder ook geen betekenis aan ofzo. Gewoon leuk dus!

 

 

 

 

tattoo sun moon

 

 

 

En als derde deze tattoo die ik op Tumblr tegenkwam. Echter zou ik deze niet op de plek van de foto willen, maar aan de bovenkant van mijn rug/nek. Ook hier zit geen betekenis achter…

Ik merk wel dat ik iets heb met zonnetjes☼ en maantjes☾ haha!

 

 

 

 

Lady Luck

Tattoo Joey

 

Wat vind jij van tattoo’s en piercings? Zou je er ooit een nemen?

 

Let me know in de commentsss!

 

XO

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *