Wish list!

wishlist

Heee !

Het is bijna Kerstmis! Dat betekent: cadeaus, cadeaus en nogggg meer cadeausss (en heeeel veel eten natuurlijk!). Daarom dacht ik dat het een goed idee zou zijn als ik mijn wish list met jullie deel! Deze wish list is niet speciaal voor Kerstmis, maar ik wil deze items graag nog kopen in 2016.

1: RayBan “Round Fleck” in de kleur zwart. Ik ben zoooo verliefd op deze zonnebril! Ik zag deze op de instagram van @nickysmol (give her a followww). Ik vind de ronde vorm mooi en het zwarte montuur maakt het af. Deze twee dingen gecombineerd met zilver zal bij bijna elke outfit mooi staan! koop hier.

2: Levi’s “711 HIGH RISE SKINNY – Slim fit jeans”. Ik vind deze jeans geweldig omdat deze anders is dan anderen. De patches op de knieën maken de broek wel af.  koop hier.

3: Cheap Monday “Ellie Skull Sweatshirt”. Ik ben al zooo lang op zoek naar deze sweater, maar hij is helaas overal uitverkocht.. Als iemand weet waar ze deze nog verkopen, let me know!!

4: Shoes “CARMELA”. Ik zag deze schoenen op deze blog en ik was meteen verliefd. Ik vind de gespjes mooi en het krokodillenleer maakt de schoen af! koop hier.

 

Wat staat er op jouw wish list?

 

XO

admin

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *