New shoes: brogues!

IMG_7143-001

 

Heee!

 

Afgelopen week heb ik schoenen besteld en deze werden zaterdag bezorgd!

Andddd I am in looove!

Het weer wordt steeds beter en daarom dacht ik: Laat ik eens gek doen en witte schoenen kopen! (oke misschien waren ze in de sale hahaha.. maar sssst).

Sinds vorig jaar ben ik al verliefd op deze schoenen. Elke keer als ik ze langs zag komen op internet dacht ik: die moeeeet ik hebben. Nou bij deze dus.

 

Deze schoenen zijn van het merk Bronx. De naam van de schoenen is ‘Brifka’. De schoenen zijn gemaakt van echt leer.

IMG_7107-001 IMG_7117-002

Toen ik deze schoenen voor het eerst aandeed, merkte ik meteen dat het leer erg stijf is. In de loop van de tijd zal dit ook meer naar je voet gaan staan, maar, ik geef toe, het was niet slim om deze schoenen de eerste dag meteen met blote voeten te dragen..

(Auw.. blaren!!)

IMG_7113-001 IMG_7122-001 IMG_7125-001

Ik heb er zeker geen spijt van dat ik deze schoenen heb gekocht! Ze staan erg mooi onder een lichte spijkerbroek en zijn makkelijk te combineren!

Via Stylepit kwam ik bij deze schoenen. Het is een goede site, maar het hoofdkantoor ligt niet in Nederland waardoor je gemiddeld 3 tot 7 werkdagen op je pakketje moet wachten. Ik heb er 4 dagen op moeten wachten. Best wel prima dus.

 

Laat me in de comments weten wat jouw favoriete schoenen zijn!

 

XO

admin

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *