Not so summer anymore

Hi toppers!

 

De zomer is voorbij, winterjassen zijn weer voor de dag gehaald en de handschoenen kun je ’s ochtends weer aan op de fiets. Het is herfst!

Ook ik heb dit gemerkt en kwam er een aantal weken geleden achter dat ik eigenlijk helemaal geen fijne tussenjas had. De ene jas was te dun en de andere jas veel te dik! Daarom kocht ik deze mooie lange jas bij de Zara. Deze jas is van donkerblauw nep suede en heeft aan de binnenkant van een lekkere teddy stof. Van deze teddy stof zijn ook zakken op de jas gestikt en zijn de mouwen mooi afgewerkt.

 

Onder deze jas droeg ik een lekkere dikke trui van de H&M, herencollectie om precies te zijn. Dikke sweaters en hoodies koop ik vrijwel altijd op de herenafdeling om dat deze simpelweg veel fijner zitten!

De broek die ik draag is van Levi’s. Model 711 om precies te zijn. Top broekkie! Echt mijn favoriet! Deze scoorde ik op de Zalando Lounge app, echt een aanrader om te downloaden als je van koopjes houdt!

Deze look combineerde ik met mijn favoriete schoenen van het moment, mijn zilveren Dr. Martens! I love them!

 

Deze super mooie tas is van de nieuwe collectie van Pauls Boutique. Op dit moment echt een van mijn favoriete tassen!

 

 

Dit is het horloge wat ik bij deze outfit droeg. Een mooi tijdloos horloge van Cluse. Ik vind de combinatie van het goud en leren bandje erg mooi!

 

 

Wat vind jij van mijn outfit? Let me know in the comments!

 

 

XOXO, 

 

 

 

 

 

– in samenwerking met Cluse Watches & Pauls Boutique – 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *