One of my favorite brands: YAYA

IMG_7159-001

Heee!

 

Vandaag een blogpost over één van mijn favoriete kledingmerken, namelijk YAYA!

Bij VT Mode in Weert scoorde ik deze vette broek en sneakers een tijdje geleden. Ik ben zo verliefd dat ik dacht: waarom geen blogpost hierover?! Nou bij deze!

Ik zal eerst even wat vertellen over YAYA. YAYA is een Nederlands kledingmerk wat opgericht is in 1992. De items die ze verkopen zijn edgy, nonchalant en casual met een feministische twist.

 

IMG_7156-001

Ik wilde deze broek al erg lang. Niet alleen omdat hij gemaakt is van zacht suède, maar ook omdat ik eens iets anders wilde dan een skinny jeans. Ik vind het model erg mooi. Soort van pantalon model, maar dan anders! Zoals ik al zei, is deze broek gemaakt van een lekker suède stofje, waardoor ik hem net zo graag draag als een trainingsbroek! Deze broek heeft twee zakken aan de voorkant. Onder aan de broekspijpen zit een band (zoals bovenaan). Deze vallen best poofy, dus sla ik ze liever om.

IMG_7163-001

Deze schoenen zag ik aan het begin van het jaar al staan. “Niet wat ik zou dragen”, dacht ik in eerste instantie… Totdat ik de aandeed.. OMG wat lopen deze schoenen heeerlijk!!!

Ze zijn gemaakt van echt leer en suède. Er zit een dikke zool onder waardoor ze lopen als sloffen! Dit zijn ook een van de eerste schoenen waar ik géén blaren van heb gekregen!

Ook zorgt de kleurcombinatie van beige, grijs en wit, ervoor dat ik deze schoenen prima in de zomer kan dragen!

IMG_7165-002IMG_7170-001 IMG_7173-001

IMG_7181-001

Hier een foto waar ik de broek en schoenen aan heb. Zoals je ziet zit de broek wat losser.

 

Wat is jullie favoriete kledingmerk?

 

XO

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *