Outfit of the day: Zwart & beige


IMG_6393-001

 

Heee!

 

Vandaag heb ik een outfit voor jullie!

Het is koud buiten.. Daarom heb ik gekozen voor een warme, dikke, gebreide trui in de kleur beige. Deze heb ik geombineerd met een zwart leren jasje. Dit is pas een van mijn eerste blogposts, maar jullie zullen in de loop van de tijd wel gaan merken dat zwart mijn favoriete kleur is. Vandaar dat ik deze outfit met een zwarte gecoate broek en zwarte leren schoenen heb gecombineerd!

De zwarte tas is mijn favoriete tas en deze kon dus natuurlijk niet ontbreken. Ik vind de tas geweldig omdat het een klassiek model is, maar de studs aan beide kanten hem toch anders maken dan andere tassen en dat vind ik leuk!

Verder draag ik twee ringen, een armband en mijn nieuwe horloge waar ik verliefd op ben!

 

IMG_6387IMG_6395-001

OUTFIT INFORMATIE:

Leren jasje: Zara

Beige trui: WE Fashion

Zwarte gecoate jeans: H&M

Zwarte schoenen: Dr. Martens

Ring links: Pandora

Ring rechts: Buddha to Buddha

Armband: Buddha to Buddha

Horloge: Cluse

Wat draag jij het liefste als het koud is buiten? Laat het weten in de comments!

XO

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *