Outfit of the day: Furrry!

IMG_6411-001

 

Heee!

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie! 

Hier draag ik mijn zwarte bontjasje met mijn legergroene blouse. Ik heb dit gecombineerd met mijn grijze kapotte broek (deze was eerst niet zo kapot als hij nu is… oeps!). Bij deze outfit heb ik voor mijn puntige laarsjes gekozen.

Zoals ik al in mijn vorige post zei… Ik ben zoooo verliefd op mijn zwarte tas, dus deze mocht natuurlijk niet ontbreken.

Het was redelijk zonnig, dus koos ik ervoor om mijn Ray-Ban op te doen!

IMG_6408-001

Het zwarte bontjasje heeft een schuine rits en leren details. mijn zwarte puntige laarsjes zijn gemaakt van leer en hebben aan beide zijdes een zilveren rits.

IMG_6409-001 IMG_6414

 

OUTFIT INFORMATIE:

Bontjasje: Ooit gekocht in een klein boetiekje in Roermond (ik weet de naam niet meer..)

Blouse: Bershka koop hier

Jeans: Mango

puntige laarsjes: Zara

Tas: Gianni Chiarini

Zonnebril: Ray-Ban Round Metal koop hier

Wat is jouw favoriete tas?

XO

admin

4 Comments

  1. I don?t know if best practices have emerged around things like that, however I’m positive that your job is clearly identified as a fair game. Each girls and boys feel the influence of just a second pleasure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *