OUTFIT OF THE DAY: MILLA Dress

Hi there! 

 

Vandaag heb ik weer een outfit post voor jullie.

 

 

Een tijdje geleden nam SimplyPR contact met mij op. Dit was op dat moment voor de creme van Aveda. Deze keer werd ik uitgenodigd in hun showroom. Dus ik ging naar Amsterdam! Na gezellig een kopje thee te hebben gedronken en wat te hebben gepraat mocht ik een aantal collecties van verschillende merken bewonderen.

 

 

Bij binnenkomst zag ik dit jurkje al hangen. Dit werd dus ook uiteindelijk het jurkje wat ik koos.

Dit jurkje is van het merk Milla! Ik kende het merk voorheen niet, dus een reden om het even op te zoeken! Ze hebben erg leuke kleding voor een prima prijs!

 

 

Ik hou van chille en comfortabele kleding die er tóch netjes uit zien. Precies wat dit jurkje is dus.

De jurk is gemaakt van dikker stof. Dit zit erg lekker. Te vergelijken met een lekkere trui.

De jurk is aan de onderkant afgewerkt met rushes. Hierdoor zou de jurk ook prima voor een feestje kunnen.

Op de borst staat met lichte opdruk “IMAGINE”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondanks dat het jurkje zelf al erg leuk is, wilde ik er nog nét iets extra’s aan toevoegen. Daarom dat ik het op de foto’s met een bolletjes panty draag. Om de look wat stoerder te maken heb ik mij Dr. Martens maar weer eens uit de kast gehaald.

Het tasje komt uit Italië en is eigenlijk van mijn moeder (sorry mam;)).

Het zwarte horloge van Cluse vond ik mooi passen bij de zwarte details. En omdat het een outfit met veel grijs en zwart is, vond ik een zilveren ring persoonlijk het mooist staan. De choker is van @chokertasticccbyem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

 

 

Let me know in the comments! 

 

 

XO

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *