OUTFIT OF THE DAY: TOUCH OF BURGUNDY

Hee! 

 

Omdat de laatste ‘outfit of the day’ alweer bijna een maand geleden is, heb ik vandaag een nieuwe outfit post voor jullie!

 

 

Het is erggg koud in Limburg! Er ligt nu al bijna een week sneeuw. Ohja, en mijn voorhoofd en oren bevriezen tijdens mijn dagelijkse fietstocht naar het station❄!

 

Genoeg redenen om een chille winter outfit samen te stellen dus!

 

 

 

Ik heb gekozen voor een lekkere dikke trui van de H&M. Deze heb ik vorig jaar gekocht in maat L, zodat hij wat losser zit.

Mijn trui heb ik gecombineerd met een gestreepte pantalon van ‘Distrikt Norrebro’. Deze heb ik ook bij The Sting gekocht in de sale en zit super chill!

 

 

 

Natuuurlijk mogen mijn Dr. Martens niet ontbreken. Ik leef echt in deze schoenen tijdens de koude dagen! Ze zijn helemaal van soepel leer en houden mijn voeten lekker warm.

 

Mijn pantysokjes met zilveren hartjes zijn van Monki!

 

 

Om mijn zwarte trui een beetje op te fleuren, draag ik deze met een sjaaltje van de Bershka.

Natuurlijk kon mijn nieuwe favo Mac Lipstick ook niet ontbreken.

 

 

De tas die ik draag is van Pauls Boutique. Deze tas heb ik tijdens hun Blogger Event gekregen. Ik vind dat de tas een perfect formaat heeft. Niet te groot, maar ook niet te klein. Precies goed! De tas heeft een burgundy kleur en is van lakleer aan de voorkant.

 

 

Natuurlijk mogen sieraden ook niet ontbreken bij deze outfit. Van links naar rechts (linkerhand op de foto): Armbandje van Heart to get. Deze zat in de goodiebag van het Pauls Boutique event en ik vind het een erg mooi armbandje. Heel subtiel! De ring om mijn ringvinger is van Pandora, de ring om mijn middelvinger is van AtAloha en de ring om mijn wijsvinger heb ik gisteren binnengekregen en is van Aureole! Thanks Aureole, super lief en erg mooi!

Van links naar rechts (rechterhand op de foto): Het horloge is van Cluse, en de ring van Buddha to Buddha!

 

 

 

 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Let me know in the comments!

 

 

 

XO

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *