Scan & Treatment DermaCare Skinclinic Weert + Skincare Routine

Hi!

Ik ben terug van weggeweest!

 

Een tijdje terug kreeg ik bij DermaCare Skinclinic Weert een Scan & Treatment behandeling. Dit houdt in dat ze eerst door middel van een huidanalyse apparaat je huid onder de loep nemen en op basis daarvan krijg je een behandeltraject.

 


Ik had last van een vette T-zone, minimale roodheid en ik had al wat zonschade opgelopen. Na alle gegevens te hebben verzameld, kreeg ik een heerlijke gezichtsbehandeling.

 

Ik gebruikte eerder altijd twee maal per dag een facewash en de meest simpele dag- en nachtcrème van Nivea als verzorging voor mijn huid. Na de behandeling hebben we gekeken welke producten het beste bij mijn huid passen. Deze gebruik ik dan ook nu voor mijn huid.

 

Ik begin twee maal per dag met de ORMEDIC Balancing Facial Cleanser. Dit doe ik ’s ochtends als ik opsta en ’s avonds als ik naar bed ga.

 

Dit is een gelcleanser die make-up en onzuiverheden verwijdert, de pH-waarde van de huid in balans brengt en een lotion overbodig maakt. De cleanser bestaat uit een mix van biologische kamille, groene thee en rijke mangopulp. Dit zorgt voor essentiële voedingsstoffen om zo de natuurlijke balans van de huid te herstellen. Na het gebruiken van deze cleanser voelt mijn huid zacht en schoon!

 

Als tweede gebruik ik het ILUMA Intense Lightening Serum. Ook deze breng ik twee maal per dag aan, nadat ik de cleanser heb gebruikt.

 

Dit serum vind ik heerlijk! Het is een licht en olievrij serum dat huidverkleuringen en roodheid behandelt. Daarbij ruikt het ook nog eens heerlijk omdat het een mix van plantaardige lighteningingrediënten, vitamine C en druivenpitextract is. Deze mix vermindert ontstekingen en bevordert een heldere, frisse teint.

 

Als derde gebruik ik de PREVENTION + Daily Matte Moisturizer Oil-free SPF 32+. Deze gebruik ik alleen ’s ochtends. Nadat ik de twee stappen hierboven heb doorlopen. Op vakantie heb ik deze gedurende de dag vaker opgesmeerd, omdat er een hogere SPF in zit.

 

Er kwam uit de scan dat mijn huid vet was, vandaar dat de olievrije én matterende variant het beste bij mijn huid past. Ook deze moisturizer ruikt echt héérlijk! Als je hem opbrengt glimt hij een beetje, maar dat trekt al snel in de huid. Door deze moisturizer merk ik echt dat mijn huid een stuk minder glanst gedurende de dag!

 

 

Last but not least kreeg ik ook nog een heerlijk sheet masker mee naar huis!

 

Dit is het Image Skincare I-Mask Biomolecular Hydrating Recovery Mask. Het is een heel dun hydrogel masker wat voelt als een soort van tweede huid. Het masker heeft geen duidelijke geur, wat ik persoonlijk wel fijn vind. Ik liet dit masker ongeveer 20 min op mijn gezicht zitten. Hierna voelt je huid érg zacht en gevoed aan!

 

Neem een kijkje op de website van DermaCare Skinclinic Weert: https://www.dermacareskinclinicweert.nl/. Het is een top Skinclinic die van velen markten thuis is!

 

Ben jij ooit bij DermaCare Skinclinic Weert geweest? Zo ja, wat is jouw ervaring hiermee?

Laat het me weten in de comments & als recentie op hun Facebookpagina!

 

XOXO, 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *