Vichy Slow Age crème + Vichy Liftactiv Anti-Oxidanten booster

 

Heee! 

 

Via Influentials.Network kreeg ik een tijdje geleden deze producten van Vichy toegestuurd. De Vichy Slow Age crème en de Liftactiv Anti-Oxidanten booster.

 

 

Slow Âge is een dagelijkse verzorging die opkomende tekenen van huidveroudering helpt te corrigeren, zelfs wanneer deze nog niet op de huid te zien zijn. Slow Âge is werkzaam op tekenen van veroudering, zelfs in een vroeg stadium: van lijntjes tot rimpels, van huidverkleuringen tot donkere vlekken, van gebrek aan volume tot het verlies van veerkracht. De huid wordt direct gehydrateerd en beschermd. Dag na dag heeft u een levendige gezonde gloed en is de huid in staat beter te herstellen. Het product bevat een SPF 25.

Vichy’s eerste Anti-Oxidanten Booster met vitamine C dat oxidatieve stress helpt aanpakken om zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen na 10 dagen.
Liftactiv Anti-Oxidanten Booster zorgt voor een onmiddellijk uitgeruste en egalere huid in slechts 10 dagen.
Deze Booster, die verrijkt is met het Mineraliserend Water van Vichy, kalmeert, versterkt en regenereert je huid.
Strijdt tegen tekenen van huidveroudering en vermoeidheid.
Een oppepper voor de huid
De hypoallergene formule werd getest op gevoelige huid.


De crème vond ik op het begin erg fijn. ’s Ochtends was mijn huid fijn mat en lekker zacht, maar na twee weken dagelijks gebruiken + het erg koude weer buiten, werd mijn huid niet meer genoeg gevoed voor mijn gevoel (droge huid, schilfertjes etc.)

De Anti-Oxidanten Booster is geweldig! Hij maakt mijn huid erg zacht en hij vermindert grauwe plekjes!

 

De foto hierboven is na twee weken dagelijks gebruik, genomen. Hier heb ik verder helemaal niks op mijn gezicht. Je ziet dat mijn gezicht er mooi uit ziet. Geen puistjes, mooi mat en geek vreemde rode vlekjes.

 

Zouden jullie deze producten van Vichy kopen?

 

Laat het weten in de comments!

 

XO, 

Esmee

 

 

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *