WISH LIST 2016

wishlist-blog

Hi there!

 

 

Omdat het jaar over 1,5 maand alweer om is, wil ik toch nog even mijn wishlist met jullie delen!

Wellicht kan ik niet alles van de onderstaande items betalen, maar hé! Dromen mag;)!

 

 1. Gucci Dionysus403348_khnrn_9769_001_077_0000_light-dionysus-gg-supreme-shoulder-bag

  Als eerste de Gucci Dionysus Bag. Toen ik deze tas voor het eerst langs zag komen op Instagram dacht ik “gadver hoe kan iemand zoiets mooi vinden?” Maar hoe vaker ik hem langs zag komen, hoe vetter ik hem ging vinden! Deze kan dus ook niet ontbreken op mijn wishlist!

 2. Chloé Faye45308830kr_23_f

  Als tweede de Chloe Faye Bag. Toen ik deze tas voor het eerst zag bij @mijaflautau was ik meteen verliefd! Damn wat een mooie tijdloze tas die overal bij past!

 3. Colourful Rebel Leopard Coatschermafbeelding-2016-11-06-om-18-18-07

  Als derde de bontjas van Colourful Rebel. You love it or you hate it. In mijn geval: LOVE IT!! Ik heb deze aangehad toen ik in Amsterdam bij de Colourful Rebel winkel was en wat was hij vet! Maar echt!! Ik voelde me net Macklemore! Deze jas wil ik dan ook nog kopen deze winter, aangezien ik al 3 jaar met dezelfde winterjas doe…

  UPDATE: NET DEZE JAS BESTELD❤❤❤!!!

 4. Levi’s 721 High Rise Skinny Jeans schermafbeelding-2016-11-06-om-20-49-01

  Als 4e staat op mijn wish list een Levi’s jeans. Deze omdat ik gewoon een fijne tijdloze spijkerbroek nodig heb. Deze mis ik in mijn kast (ja écht hoor mam!) Need it dussss! Ohja, de broek hierboven kwam ik tegen bij VT Mode. De naam/kleur van deze broek is “Cliff Hanger”.

 5. Zara Jack van Teddy6254108050_6_1_1-1

Als 5e dit jasje van de Zara. Ook deze heb ik gepast. Suuuper vet natuurlijk, maar ik ging voor een winterjas en daar voldeed hij niet aan. Toch wil ik dit jasje alsnog aanschaffen voor deze winter!

 

 

 

Wat staat er op jouw wishlist?

 

 

Let me know!

 

 

XO 
schermafbeelding-2016-11-06-om-20-56-09

 

 

 

 

 

 

bronnen:

Zara Jas

Gucci Tas

Colourful Rebel jas

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *