Waar kan ik je
mee helpen?

diensten esmeelinden.com

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven. Het is dan ook niet gek dat het één van de belangrijkste middelen is om je merk of bedrijf online op de kaart te zetten. Ik weet als geen ander hoeveel tijd het kost om actief te zijn én blijven op de social media kanalen. Af en toe ‘even snel’ tussen al het werk door een foto plaatsen is niet genoeg. 

Van strategie en advies, tot het beheren van jouw social media kanalen. Ik help je graag in het juiste te bereiken! 

Ook met adverteren op social media kan ik je helpen. Je kent de blauwe knop bij een bericht op Facebook of Instagram vast wel… ‘Promoten’. Het is gebruiksvriendelijk en jij hoopt er meer mensen mee te bereiken, maar helaas. Wanneer je voor advertenties gaat in plaats van promoties bereik je niet alleen veel meer, maar ook de juiste mensen en dat voor hetzelfde bedrag. 

diensten esmeelinden.com

Content creatie is het creëren en delen van interessante en relevante informatie via je eigen kanalen die ook nog eens vermakelijk is. Het doel hiervan is dat (potentiële) klanten zich verbonden voelen met je bedrijf. 

Wellicht denk je bij content creatie vooral aan social media posts, maar het is veel meer dan dat. Blogs, nieuwsbrieven, video’s, of fotografie vallen ook onder content creatie. Content is tegenwoordig onmisbaar in succesvolle marketingstrategieën!

diensten esmeelinden.com

Past je branding niet meer bij de waarden van je bedrijf, wil je een nieuw bedrijf starten, maar loop je vast bij het stukje branding, of wil jij social media templates die speciaal voor jou onderneming ontworpen worden?

Samen kijken we hoe we de waarden van je bedrijf om kunnen zetten in een juiste visuele identiteit. 

Waar kan ik je bij helpen:

  • Social media templates 
  • Huisstijl 
  • Brandbook
  • Visitekaartjes 
  • Cadeaukaarten
  • Prijslijsten
  • Social media content

Freelance inzetbaarheid

Ben je op zoek naar iemand die op vaste basis jouw social media kanalen beheert, nieuwsbrieven maakt, blogt of passende content voor je onderneming maakt? Dat kan! Op freelance basis kan ik je helpen, ondersteunen en ontzorgen. 

Copyright © 2020 esmeelinden.com - All Rights Reserved

Ja! Ik wil geholpen worden.

Phone: +316 39148562
Email: info@esmeelinden.com

Weert, Limburg