Haal jij alles uit je Instagram Stories?

instagram stories

Instagram is inmiddels niet meer weg te denken uit ons leven. Niet alleen privé, maar ook zakelijk is het een geweldig platform voor je onderneming. Maar haal jij er wel alles uit? Geef jij je volgers een kijkje in je leven door middel van Instagram Stories? Nee? Dan heb ik hier wat tips om alles uit je Instagram Stories te halen: 

1. Je kan andere Instagram profielen taggen of hashtags in je story plaatsen zonder dat deze zichtbaar zijn. Maak de getagde instagram profielen en/of hashtags heel klein (doe je door met twee vinders naar elkaar toe te vegen) en dezelfde kleur als de achtergrond. Ook kun je een gif of foto over je tags en hashtags heen plaatsen. 

2. Maak in je story een swipe up naar de website. Let op want dit kan wel pas vanaf 10.000 volgers

3. Instagram Stories is bedoelt voor storytelling. Gebruik het daar dan ook voor! Laat bijvoorbeeld het gezicht of de gezichten achter het bedrijf zien of geef een kijkje achter de schermen. Op deze manier creëer je betrokkenheid met je volgers. 

4. Zorg voor interactie met je volgers. Tegenwoordig kun je volgers vragen stellen, polls delen of zelfs een quiz doen. Hiermee geef je je volgers de mogelijkheid om van invloed te zijn op actuele zaken. 

5. Gebruik je hoogtepunten! Instagram Stories zijn maar 24 uur zichtbaar. Heb jij iets gedeeld waarvan je wilt dat het langer dan 24 uur zichtbaar is? Zet deze stories dan in je hoogtepunten.

Copyright © 2020 esmeelinden.com - All Rights Reserved

Ja! Ik wil geholpen worden.

Phone: +316 39148562
Email: info@esmeelinden.com

Weert, Limburg